Vuoropuhelussa-seminaari

Lokkaali ja Oulu 15 esittävät:
VUOROPUHELUSSA KULTTUURITOIMIJAT JA PAIKALLISLEHDISTÖ

Klikkaa kuvaa ja ilmoittaudu kevään kiinnostavimpaan seminaariin! Ilmoittautumiset 14.5. mennessä ulla.alakangas@oamk.fi .STARRING:

* Juha Virranniemi

Juha Virranniemi aloitti paikallislehti Rantapohjan päätoimittajana vuonna 2007. Rantapohjan levikkialuetta ovat Haukiputaan, Iin, Kiimingin ja Yli-Iin kunnat sekä Oulun Ylikiimingin kaupunginosa. Tätä ennen Virranniemi työskenteli oululaisessa mainostoimistossa. Vapaalla hän on kyynärpäitä myöten kiinni harrastajateatterimaailmassa.

* Jyrki Mäki

Jyrki Mäki on kulttuurialan projektityöläinen. Parhaiten Mäki tunnetaan Radiopuhelimet-yhtyeen solistina ja sanoittajana, mutta elantonsa hän on viime vuosina hankkinut mm. kuvittajana ja elokuva-alan töillä. IIK!!-kauhuelokuvafestivaalin toiminnanjohtajana Mäki on toiminut vuodesta 2007.

* Sauli Pahkasalo

Sauli Pahkasalo on 29-vuotias kaksipäiväisen Puruvesi-lehden päätoimittaja Punkaharjulta. Aikaisemmin Pahkasalo työskenteli Kalajoen Seudussa, missä paikallislehti toimi hyvin aktiivisessa roolissa alueensa kehittäjänä. Koulutukseltaan Pahkasalo on medianomi.

* Erkki Hujanen

Erkki Hujanen toimii yhteisötuottajana Kalevassa. Yhteisötuottaja kehittää journalismin yleisösuhdetta. Työhön kuuluu syventää toimittajien ja lukijoiden vuorovaikutusta. Erityishuomio on sosiaalisessa mediassa.

* Joni Pakanen

Joni Pakanen on oululainen taikuuden ammattilainen. Taikuriohjelmistosta löytyy esityksiä niin suuriin kuin pieniinkin tilaisuuksiin, mutta pääpaino on yritystilaisuuksissa. Galant Illusium - Suuren maailman taikaspektaakkelin näki 2500 ihmistä Oulussa keväällä 2009 (www.galantillusium.com).

* Kaisu Innanen

Kaisu Innanen on Oulun kaupunginteatterin tiedottaja. Tehtäviin kuuluu mm. lehdistösuhteiden hoito sekä tiedotus- ja markkinointimateriaalin tuottaminen.


Moderaattoreina projektipäälliköt Ulla Alakangas Lokkaali-hankkeesta ja Petri Sirviö Oulu 15 -hankkeesta.